Jones ignorerer Scholes-sviner

Phil Jones er færdig med at lytte til kritik på hans person. Også når det kommer fra en respekteret herre som Paul Scholes.

Manchester Uniteds 23-årige altmuligmand blev overraskende nok valgt foran Nathaniel Clyne på det engelske landshold for at spille højreback mod Irland i søndags. I den sammenhæng langede Paul Scholes ud efter ham, og sagde, at han simpelthen ikke er klog nok til at spille i centerforsvaret, men at hans evner rækker bedre til backen.

Den udmelding ryster Phil Jones på skuldrene af.

– Folk kommenterer på individuelle spillere hele tiden. Jeg er færdig med at lytte til, hvad folk siger og reagere på det. Det rører mig ikke det mindste længere. Jeg er på et stadie nu, hvor jeg ikke kan blive anset som en ung spiller længere. Jeg skal steppe op, spille godt og gøre, hvad jeg gør bedst.

Phil Jones har spillet i centerforsvaret, på højrebacken og sågar på midtbanen for både Manchester United og det engelske landshold. Selv vil han helst spille sin naturlige position.

– Jeg har spillet mange positioner nu, og nogle gange kan det være svært at tilpasse sig, men jeg føler mig mere sikker som back nu. Selvfølgelig vil jeg helst spille centerforsvar, men jeg gør mit bedste ligegyldigt hvor træneren placerer mig på banen.

Phil Jones spillede 22 Premier League-kampe i den forgange sæson. Hovedparten af dem i centerforsvaret.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

RvP-rygter: Lazio ude – Juve lurer

Næste artikel

Bryan Robson roser anføreren Rooney

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share