RvP: Vi har konfronteret hinanden

Robin van Persie fortæller, at Manchester United-spillerne i samarbejde med Louis van Gaal har gennemgået kampen mod Leicester trin for trin.

Det var chokerende for alle at se, hvordan Manchester United kunne gå fra at være altdominerende og suveræne til at falde fuldstændigt sammen og smide en sikker sejr væk. Det har truppen konfronteret hinanden med, og stillet spørgsmålstegn til, hvordan det kunne ske. 

– Det burde ikke kunne ske, men det gjorde det. Det skal vi tackle. Vi havde et langt møde omkring det et par dage efter, hvor vi kiggede alle situationer og gennemdiskuterede fejlene. Det blev ret direkte og konfronterende, siger Robin van Persie. 

– Når man ser på fejlene, så starter det et andet sted. Det er ikke kun én fejl, men flere, der kommer grundet en anden fejl – det er også et spørgsmål om placering på banen. Alle ved, hvor vi skal forbedre os. 

Manchester United får det umiddelbart ikke nemmere defensivt i morgen, når West Ham kommer på besøg, da de kun har Marcos Rojo klar til at spille som den eneste reelle centerforsvarer. Chris Smalling, Jonny Evans og Phil Jones er alle ude, mens Tyler Blackett har karantæne. 

– Vi har kigget indad, og føler os nu klar til at møde West Ham efter nogle rigtig gode træningssessioner, afslutter den hollandske angriber. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rygte: Indere vil låne Andow

Næste artikel

Van Gaal har fundet løsning på forsvarskrise

ANNONCE