Ryan Mason: Mål ændrer kampene

Ryan Mason frygtede for holdets mentalitet efter de indkasserede det første mål, men så positive takter særligt i anden halvleg.

Ryan Mason er Tottenhams anden midlertidige manager i sæsonen, og fik lov til at tage imod Manchester United i hans første kamp tilbage ved roret. Og det så hurtigt sort ud fra Masons mandskab efter de kom bagud 2-0 i første halvleg. Alligevel så han positive tegn fra hans mandskab.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– De skabte os problemer i første halvleg, men jeg følte også at vi skabte problemer for dem.

Mason nåede også at blive nervøs efter Sancho sendte en raket i nettet, særligt efter Tottenhams afklapsning fra Newcastle i sidste kamp.

– Vi havde vores momenter og nogle gange i fodbold ændrer mål kampene. De scorede et godt mål, deres første mål, og det fik alle til at føle lidt sådan… efter hvad de skete den anden dag, måske var der nogle tvivler i spillernes hoveder.

Selvom der måske har været nogen tvivl hos Mason og hans spillere, fik de alligevel kæmpet sig tilbage, i sær i anden halvleg, hvilket Mason er godt tilfreds med.

– Men de blev ved og jeg synes de var meget modige og aggressive i anden halvleg, og vi spillede meget på deres halvdel af banen, hvilket er meget tilfredsstillende.

Med uafgjort kan Tottenham måske stadig have et håb om top-4, i hvert fald så længe United bliver ved med at smide point. De er seks point efter Manchester United på 4. pladsen, men har spillet to kampe flere end Manchester United.  Næste modstander for Spurs er ude mod Liverpool på søndag.

 

 

Forrige artikel

Erik ten Hag: 2-2 er en god uafgjort

Næste artikel

Officielt: Garnacho forlænger kontrakten

ANNONCE