Officielt: Garnacho forlænger kontrakten

Manchester United er nået til enighed om en kontraktforlængelse med Alejandro Garnacho.

Alejandro Garnacho har leveret flere flotte præstationer for Manchester United i denne sæson.

Derfor har det også længe været på tale, at klubben ønskede at forlænge kontrakten med den 18-årige kantspiller.

Den forlængelse er nu i hus. Det bekræfter Manchester United her til eftermiddag.

Det argentisk-spanske stortalent har nemlig valgt at sætte sin underskrift på en kontakt, som nu holder ham i klubben til sommeren 2028.

– Da jeg tilsluttede mig denne fantastiske klub, drømte jeg om at opnå min debut, score på Old Trafford, score mit første mål og vinde trofæer med logoet på mit bryst, udtaler Garnacho i forbindelse med offentliggørelsen af forlængelsen.

– Jeg er meget stolt og følelsesladet over at have oplevet disse øjeblikke allerede – sammen med min familie, som har støtte mig i hvert et skridt på vejen.

John Murtough, Manchester Uniteds fodbolddirektør, er også tilfreds med kontraktforlængelsen.

– Alejandro har virkelig dedikeret ham selv til at opnå de mål, som klubben har sat for ham, siden han ankom i Manchester.

– Hans talent, drive og målbevidsthed i forhold til at opnå succes har gjort, at han hurtigt kunne rykke fra vores akademi til førsteholdet, og denne nye længerevarende kontrakt afspejler vores tiltro til ham i forhold til at kunne forsætte hans spændende udvikling under Erik ten Hans styring, fortæller Murtough.

Alejandro Garnacho har indtil videre spillet 31 førsteholdskampe for Manchester United, siden han fik debut i slutningen af sidste sæson mod Chelsea. I disse kampe er det blevet til fire scoringer og fem assists.

I skrivende stund er Garnacho ude med en skade, som han fik i kampen mod Southampton tilbage i marts. Han er tilbage på træningsbanen og ventes at kunne vende tilbage i denne sæson.

2 kommentarer
 1. Jeg er egentlig lidt overrasket, når jeg ser på, hvor få minutter, og hvor lidt tillid han har fået, og så kunne smutte til en hvilken som helst anden klub gratis, men respekt for, at hans hjerte så er hos United.
  Det er jo en rigtig fin spiller, som har bevist sit værd. I mine øjne, mindst ligeså god som Sancho.

  1. God nyhed, det er unge spillere med hans kvaliteter og tilgang der er nødvendige for os.

   Som Sancho har spillet i denne sæson ville jeg fortrække Garnacho i startopstilling.

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ryan Mason: Mål ændrer kampene

Næste artikel

Medie: Ratcliffe går forbi bud fra Qatar

ANNONCE