Rygte: Mourinho scouter Doucoure

Watford har haft en god sæson i Premier League, og nu rygtes en af holdets profiler til Manchester United.

En ny midtbanespiller står uden tvivl højt på ønskelisten hos Jose Mourinho denne sommer. Dels er det en position som skal forstærkes for at få det bedste ud af Paul Pogba, og dels kan både Carrick og Fellaini være fortid til sommer. Så jagten på nye kræfter til den centrale midtbane er allerede sat ind.

25-årige Abdoulaye Doucoure fra Watford skulle være seneste navn på listen over nye spillere til midtbanen. Den stærke midtbanespiller har haft en forrygende sæson i Watford, hvor det er blevet til hele syv scoringer og tre assists i 30 kampe. 

Doucoure kom til Vicarage Road i 2016 fra Rennes, og vurderes af flere til at koste i omegnen af 40 millioner pund. United har fulgt midtbanespilleren hele sæsonen og havde flere scouts på tribunen i weekenden, hvor Watford mødte West Bromwich.

Doucoure er på kontrakt til 2020, og Watford forsøger at forlænge aftalen for at få interesserede klubber lidt på afstand. Foruden United, skulle både Spurs og Liverpool være ude efter Doucoure, der har en enkelt U21-landskamp for Frankrig på CV’et.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Fransk medie: PSG har kontrakt klar til Fellaini

Næste artikel

Neville og Carragher diskuterer United-Liverpool

ANNONCE