Neville og Carragher diskuterer United-Liverpool

Gary Neville og Jamie Carragher giver deres tanker om weekendens topbrag mellem Manchester United og Liverpool på Old Trafford.

På lørdag spilles det nok største opgør i engelsk fodbold. Manchester United mod Liverpool. Det er den kamp, fans af de to hold ser mest frem mod i hver enkelt sæson. Uagtet form og placering i ligaen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Fans af hvert af de to hold, er de to populære eksperter på SkySports Gary Neville og Jamie Carragher. Neville er tidligere United-anfører, og Jamie Carragher var i mange år hjertet i Liverpools forsvar. Og derfor ser de to om nogle frem mod weekendens kamp. 

Under José Mourinhos ledelse har United kun tabt to gange på hjemmebane, og i begge tilfælde var det Manchester City, der tog tre point på Old Trafford. Den statistik gør, at Gary Neville tror på, at Uniteds hjemmebanefordel bliver afgørende, siger United-legenden på SkySports.

– Jeg tror altid på, at United vinder hjemme. Mod Liverpool er det vigtigt, at man kommer igennem første halvleg. Især når man spiller på Anfield. Der er forskel på størrelsen på de to baner, og Liverpool har det sjældent godt med Old Traffords, ligesom United heller ikke passer godt til Anfields.

– Der er en historisk rivalisering mellem de to hold. I år kunne begge hold godt have tænkt sig at have været tættere på City, men de kæmper om andenpladsen, og det vil få begge hold være en stor fremgang at slutte på andenpladsen. Så det er en virkelig stor kamp, og den får kæmpe betydning for begge mandskaber resten af sæsonen.

– United er den største rival

I den anden lejr lægger Jamie Carragher vægt på, at rivaliseringen mellem de to klubber og den store historie, der er klubberne imellem, har større betydning, når kampen går i gang end form. De kampe lever deres eget liv.

– Som Liverpool-spiller vil man slå de bedste. Og United er yderligere den største rival. Så der er altid et ønske om at besejre dem, siger Carragher.

– Der er altid en smule tvivl om, om udenlandske spillere forstår vigtigheden af disse kampe, men Liverpool-United er kendt i hele verden.

Sidst de to hold mødtes var på Anfield i oktober-måned. Dengang endte kampen 0-0.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: Mourinho scouter Doucoure

Næste artikel

Lukaku: Jeg er Mourinhos sergent

ANNONCE