Rygte: PSG vil gå langt for Di Maria

Franske medier skriver i dag, at PSG er så vilde efter at hente Angel Di Maria til sommer, at de er villige til at smide hele fire etablerede stjerner i handlen.

Rygterne, der svirrer omkring et tidligt sommerexit for Angel Di Maria, er steget i styrke i takt med, at argentineren har skuffet på Old Trafford. Det røde kort imod Arsenal betød naturligvis et nyt lavpunkt, og derfor bliver der nok engang spekuleret i sladderbladene.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Paris Saint-Germain er meget åbenlyse i deres interesse. De skulle være så ivrige efter at få fat i Manchester Uniteds nummer 7, at de vil bruge Gregory Van der Wiel, Marquinhos, Blaise Matuidi og Adrien Rabiot i en eventuel handel.

Alle fire spillere er hver især blevet rygtet til Manchester United i større og mindre omfang, hvorfor franskmændene måske har fundet den rigtige lokkemad frem.

Den franske rygtebørs nævner ikke, om der spekuleres i en decideret byttehandel, eller om Louis van Gaal bare vil have førsteret på de fire omtalte spillere, hvis han skulle komme til den konklusion, at Angel Di Maria ikke kan finde sit storspil frem i Premier League. 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Vi står sammen og er klar til kamp på søndag

Næste artikel

Chicharito: På niveau med de bedste

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share