– Vi står sammen og er klar til kamp på søndag

Den tilbagevendte Michael Carrick udtaler, at holdet står sammen og kommer med selvtillid til kampen mod Tottenham på søndag på trods af nederlaget til Arsenal i FA Cuppen.

Carrick har fået to indskiftiniger, efter han er kommet tilbage fra sin skade, og viceanføren kan blive en vigtig brik i Uniteds forsøg på at holde sin top-4 placering. Han føler sig selvsikker forud for slutningen på sæsonen.

– Vi skal blive ved med at træne hårdt og stå sammen. Vi kan ikke se tilbage, men vi skal istedet fokusere på den næste kampe og tage en masse postiv energi med til den, udtaler han til MUTV.

United kan se frem mod et krævende slutprogram, der starter på søndag, når Tottenham, Carricks gamle klub, kommer på besøg. Midtbanespileren glæder sig til de hårde kampe, der er forude.

– Alle kampe fra nu og til sæsonen er slut er som finaler. Der er en håndfuld kampe mod de hold, der ligger tæt på os i tabellen, og særligt de kampe bliver vigtige. Vi er klar til dem og til Tottenham på søndag.

Som nævnt møder United i denne runde Tottenham, og i de to efterfølgende runder står der henholdsvis Aston Villa og Liverpool på programmet.

Forrige artikel

Sir Alex Ferguson vil udgive ny bog

Næste artikel

Rygte: PSG vil gå langt for Di Maria

ANNONCE