Rygte: United har henvendt sig til Mourinho

Jose Mourinho var interesseret i jobbet som manager i United i sommers, men endte i Chelsea. Nu kædes portugiseren atter sammen med United.

Efter fyringen af David Moyes kører medierne på højtryk, og der er massevis af rygter om hvem der bliver ny mand i chefstolen på Old Trafford. Et af tidens hotteste managers-navne kastes nu ind i debatten.

Jose Mourinho kan være på vej til at skifte Chelsea ud med United, det hævder i hvert fald journalist Gianluca Di Marzio, som normalt ikke kaster om sig med opdigtede rygter. Han hævder nu, at United skulle have henvendt sig til Mourinho, og spurgt om den succesrige træner kunne lokkes til Old Trafford. Noget han angiveligt overvejer.

De varmeste navne pt er Louis van Gaal og Jürgen Klopp, men det er ingen hemmelighed, at Mourinho opfylder flere af de kriterier som kræves for en manager i United. Og han var i flere omgange ude og snakke varmt om United i foråret, indtil det blev klart at det var David Moyes som fik tjansen efter Sir Alex.

Jose Mourinho har haft en blandet sæson i Chelsea, hvor det ikke er blevet til den store succes i hverken FA Cuppen eller Capital One Cuppen, mens også mesterskabet ser ud til at være væk. I Champions League har Mourinho ført klubben til semifinalerne, hvor Atletico Madrid venter.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

"Chosen One"-banner skal måske på museum

Næste artikel

Daily Mail: Moyes bliver forgyldt

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share