Så er den gal igen

Skriverierne omkring Rio Ferdinands slåskamp i Sverige havde knapt lagt sig, inden han igen kastede sit navn på forsiderne af aviserne. Denne gang kan…

Skriverierne omkring Rio Ferdinands slåskamp i Sverige havde knapt lagt sig, inden han igen kastede sit navn på forsiderne af aviserne.

Denne gang kan Ferdinand risikere at blive anklaget for at genere hotelgæster sammen med de tidligere Leeds-spillere Jody Morris (Millwall) og Michael Duberry (Stoke).

Fodboldstjernerne har ifølge The Sun vækket andre hotelgæster klokken 2:30 om natten for når de åbnede døren at oversprøjte dem med pulver fra en brandslukker.

Det er bestemt ikke første gang, at Ferdinand døjer med opførselsproblemer. Blandt andet har han fået frataget sit kørerkort fire gange, mens han flere gange har været involveret i værtshusslagsmål.

Jody Morris, som blev gift mandag hvor hændelsen skete natten til tirsdag, har ikke en meget pænere straffeattest, eftersom også han flere gange har været involveret i værtshusslagsmål og en gang er blevet beskyldt for voldtægt – en sigtelse som dog frafaldt.

Forrige artikel

Becks: Glazer god for United

Næste artikel

Steele tror på chancen

ANNONCE