Becks: Glazer god for United

Således udtaler den engelske landsholdsanfører til tabloidavisen The Sun, at Malcolm Glazers takeover ikke kan være så skidt endda, og Beckham forventer…

Således udtaler den engelske landsholdsanfører til tabloidavisen The Sun, at Malcolm Glazers takeover ikke kan være så skidt endda, og Beckham forventer at protesterne mod den amerikanske forretningsmand får en ende, når han engang har gjort sine planer klar.

“Han har brugt en masse penge på Manchester United, og har nu en masse aktier, hvilket fansene har udtrykt deres følelser omkring. Manchester United vil evigt og altid være en kæmpe klub, uanset hvem der ejer den, og jeg tror da også at fansene vil få det fint igen, når de bliver klar over hvad der egentlig sker og hvad planerne er.”

“Manchester United vil altid have nogle af de bedste spillere, de har den bedste manager i Sir Alex Ferguson og nu har de så også en rigmand som Malcolm Glazer i ryggen. Det vil være unfair af mig at kommentere alt for meget på denne sag, men helt dårligt kan det her ikke være for Manchester United, for de vil fortsat være en storklub,” lyder kommentaren fra Beckham til The Sun.

Forrige artikel

Stormøde i Manchester

Næste artikel

Så er den gal igen

ANNONCE