Så er det officielt: Manchester United låner Wout Weghorst

Det har været en offentlig hemmelighed i nogen tid, men nu kan Wout Weghorst kalde sig for Manchester United-spiller.

Så skete det! Den hollandske angriber Wout Weghorst er en rød djævel og klar til at tørne ud for Manchester United. Desværre er handlen ikke gået igennem tidsnok til, at han kan komme i spil til morgendagens kamp, som Erik ten Hag bekræftede tidligere på dagen.

– Jeg føler mig privilegeret over at komme til Manchester United. Jeg har spillet mod klubben tidligere, og det er en fantastisk følelse nu at have chancen for at trække i den berømte røde trøje. Jeg har set Uniteds fremskridt under Erik ten Hag i denne sæson og kan ikke vente med at begynde at spille min rolle i at få til at nå dets mål, fortæller hollænderen til Manchester Uniteds hjemmesiden inden han uddyber:

– Uanset hvad der sker i de næste par måneder, kan jeg love at give alt til klubben, så længe jeg er her. Jeg takker alle, der har spillet en rolle i at få mig til denne fase, og nu ser jeg frem til at møde mine nye holdkammerater og blive involveret med det samme.

Også klubbens fodbolddirektør John Murtough er glad for, at handlen er blevet en realitet.

– Wout har en konsekvent scoret mål i flere europæiske ligaer, og hans egenskaber vil tilføje en yderligere dimension til vores trup i resten af ​​sæsonen, fortæller Murtough på klubbens hjemmeside.

– Derudover er vi blevet tiltrukket af hans stærke personlighed og dedikerede tilgang til fodbold, som passer perfekt til den ånd, som Erik er ved at opbygge i vores trup. Han har vist et kæmpe ønske om at slutte sig til Manchester United og være en del af det, vi stræber efter at opnå. denne sæson, slutter Murtough.

I følge Fabrizio Roman betaler Manchester United tre millioner euro, svarende til 22 mio. kr., i kompensation til Besiktas og dækker spillerens løn. Derudover melder Romano, at der ikke er nogen købsoption i låneaftalen, der er lavet med Burnley.

Wout Weghorst har i indeværende sæson lavet 9 mål i 18 kampe for Besiktas, og var i forrige sæson med til at rykke ned med Burnley. Weghorst slog for alvor igennem, da han tørnede ud for Wolfburg, hvor han i 144 kampe scorede 70 mål i perioden fra 2018 til 2021.

 

Forrige artikel

Optakt: Angreb på titlen i imødeset Manchester Derby?

Næste artikel

Startopstilling: Ten Hag med esser i ærmet til derby

ANNONCE