Sæsonens bedste kamp? Fire medlemmer af OldTrafford.dk giver her deres bud

Vi er meget enige på OldTrafford.dk, når sæsonens bedste kamp skal kåres. Der er dog alligevel én skribent, der skiller sig lidt ud. 

Foto: Michael Regan/Getty Images

Sæsonen er ovre. Derfor kigger fire medlemmer af OldTrafford.dk de næste fire dage tilbage og kåre individuelt sæsonens kamp, spiller, mål og øjeblik. I denne artikel er det sæsonens kamp, der skal udpeges.

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent 

Manchester United – Liverpool: 4-3 (FA Cup-kvartfinale)

Det kan kun være FA Cup-kampen mod Liverpool. Ikke kun for United fans, men også for neutrale fans må det have været en virkelig fed kamp.

Steffen Jønsson, skribent  

Manchester United – Liverpool: 4-3 (FA Cup-kvartfinale)

Her går jeg med den åbenlyse: 4-3 sejren over Liverpool i FA Cup-kvartfinalen. Den kamp havde det hele – tidlig føring, truende kollaps med to hurtige modsvar inden pausen, sen udligning af Antony, bagud igen i overtiden og så to sene mål til at tage sejren. Det kan næsten ikke blive vildere – og så endda mod Liverpool.

Ásbjørn Nielsson Nattestad, skribent 

Manchester United – Manchester City: 2-1 (FA Cup-finale)

FA Cup-finalen! Mange tænker sikkert Liverpool-kampen i FA Cup eller måske Wolves-kampen. Men Manchester United spillede mod en meget stærk modstander i FA Cup-finalen mod City, og vi var endda det klart bedste hold.

Thobias Lisby Hermannsen, redaktør 

Manchester United – Liverpool: 4-3 (FA Cup-kvartfinale)

Jeg KAN ikke sige andet end FA Cup-kvartfinalen mod Liverpool. I sig selv er det vildt at vinde et Northwest Derby med 4-3, men at score det afgørende mål i det 120. minut efter ovenikøbet at have været bagud to gange var for sindssygt.

Sammen med VM-finalen i 2021 mellem Frankrig og Argentina, er det måske den mest vanvittige fodboldkamp, jeg nogensinde har set. Jeg så kampen alene og alligevel sad jeg og råbte og skreg (det ligner ellers ikke mig).

Og så var avancementet jo medvirkende til, at vi alligevel vandt sølvtøj i denne sæson. GGMU.

2 kommentarer
  1. 4-3 kampen mod Liverpool er klart min favorit, den kamp havde bare alt hvad hjertet kunne begære af drama, vilje, held og så det helt rigtige udfald, set med en rød djævels øjne….legendarisk kamp.

    Finale sejren over City var uventet, overraskende men egentlig også fortjent….og et stort plaster på et åbent blødende sår…

    Begge modstandere havde et stærkere hold, en bedre sæson og var favoritter mod United, men held spiller også med i fodboldens verden, og vi havde også det nødvendige held i begge kampe.

    Heldigvis😉

    GGMU

Skriv et svar
Forrige artikel

Tirsdagens rygter

Næste artikel

The Athletic: Erik ten Hag bliver

ANNONCE