Saha: Moyes har fuld kontrol

Louis Saha kan ikke forestille sig, at David Moyes vil lade Sir Alex Ferguson trække i trådene, som Roy Keane ellers påstår.

Det er David Moyes, ikke Sir Alex Ferguson, der har kontrol over spillertruppen. 

Sådan lyder det fra Louis Saha, der kommer sin tidligere chef i Everton til forsvar. Det sker, efter Roy Keane i en ITV-dokumentar mere end antyder, at Ferguson stadig sidder på magten i United. 

– Roy Keane har stor respekt for Manchester United, men han har altid haft den kvalitet, at han siger, hvad der ligger ham på sinde. Hvis det er, at Sir Alex Ferguson har gjort noget, tror jeg ikke, det har været for at blande sig. Så har det være for at hjælpe og komme med råd, siger Saha, der spillede i United fra 2004 til 2008, til Espn. 

– Jeg tror ikke, at David Moyes ville acceptere, hvis han (Fergie, red.) styrede det hele. Han vil gøre tingene på sin egen måde. Det er klart, at han vil tage mod råd, men jeg tror simpelthen ikke, at han ville tillade, at andre styrer, hvad der sker i klubben, fortsætter Saha.

Moyes har fået en turbulent start på sin karriere i Manchester United. Således ligger de engelske mestre nummer otte i Premier League, men er omvendt cruiset igennem gruppespillet i Champions League.  

 

Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Stoke City

Næste artikel

Moyes føler sig heldig

ANNONCE