Optakt: Manchester United – Stoke City

David Moyes jagter sin tredje sejr på stribe i alle turneringer, når han og United drager til Britannia Stadium i Capital One Cuppens kvartfinaler.

Det har været sæsonen, hvor flere imponerende statistikker for Manchester United er blevet skudt i sænk, men ikke desto mindre har de også en udmærket en af slagsen mod Stoke City. De har nemlig ikke tabt til The Potters siden 1993 i alle turneringer, hvor de tabte i det første opgør i ligacuppen 2-1. Dengang spillede man nemlig returopgør, og United avancerede med en 2-0-sejr hjemme.

Manchester United lagde ud med at slå Liverpool, for dernæst at blive endestation for Norwich City på vejen mod kvartfinalerne. Stoke slog først Walsall hjemme, og så Tranmere ude, før de måtte ud i straffespark mod Birmingham for at gå videre.

De kommer til kampen i udmærket form efter at have spillet lige med Cardiff og Hull efter deres fantastiske 3-2-triumf mod Chelsea.

Det er stort set umuligt at gætte sig til, hvordan David Moyes vil gribe ligacuppen an på nuværende tidspunkt, men én ting bør dog være sikkert – det er, at ligaen må have hovedfokus, og der derfor vil blive kigget med det ene øje på weekendens hjemmekamp mod West Ham i forberedelserne til dette opgør.

Dato, tid og sted:
Kampen bliver spillet den 18. december klokken 20.45 på Britannia Stadium.

Skader
Michael Carrick er fortsat skadet. 

Nemanja Vidic og Chris Smalling forventes heller ikke at blive bragt i spil, mens Javier Hernandez og Shinji Kagawa er tvivlsomme startere.

Derudover har Robin van Persie fået en lårskade, der holder ham væk fra banen i en måned, og Marouane Fellaini bakser med en rygskade.

Stoke City er også relativt skadesramt, da de mangler forsvarskrumtappen Robert Huth, og formentlig også må undvære Charlie Adam og Matthew Etherington.

Dommer 
Mark Clattenburg passer fløjten.

Mulige startopstillinger

Manchester United 
Lindegaard
Rafael – Ferdinand – Jones – Büttner
Young – Cleverley – Fletcher – Januzaj
Rooney
Welbeck

Stoke City
Sørensen
Muniesa – Shawcross – Wilson – Cameron
Assaidi – N’Zonzi – Palacios – Whelan – Arnautovic
Crouch

Hold øje med:
Jeg tillader mig at tage dansker-brillerne på, og håber på at se en dansker i begge ender i opgøret. Anders Lindegaard har kun passet buret en enkelt gang i indeværende sæson, og det gjorde han i sidste runde, da Norwich blev sendt ud 4-0. Thomas Sørensen har til gengæld fået lov i alle tre runder af Capital One Cuppen, og derfor er der god mulighed for, at de begge vil få lov igen.

Skribentens bud på kampens udfald: 
Det er svært at spå om, hvor meget David Moyes vil investere i kampen, og samtidigt er Britannia Stadium aldrig sjov at gæste. Jeg tror dog på en chancefattig 1-0-sejr til os.

Tv:
Klokken 20.30 på 6’eren.

Forrige artikel

Dagens rygter

Næste artikel

Saha: Moyes har fuld kontrol

ANNONCE