Saha optimistisk

Siden skiftet fra Fulham for fire år siden har franskmanden døjet med et utal af skader, der også har forfulgt ham ind i denne sæson, hvor det blot er…

Siden skiftet fra Fulham for fire år siden har franskmanden døjet med et utal af skader, der også har forfulgt ham ind i denne sæson, hvor det blot er blevet til 8 kampe.

Saha var ikke med i 6-0-afklapsningen af Newcastle og dagens 2-0-sejr over Reading. Men angriberens skrøbelige fysik er nu i bedring, og Saha selv er fuld af fortrøstning. I et interview med United Review fortæller han, at formen er på vej, og at han brændende ønsker sig at få hul på målscoringsbylden.

“Jeg er ved at være der. Jeg har spillet to hele kampe i træk over julen, og det er første gang, at jeg har gjort det i lang tid, så der er fremgang, og jeg glæder mig til at spille endnu mere. Mit mål er nu at forblive fit og få gang i målscoringen, siger han og forsætter:

“Jeg er en angriber, og det er mit job, og nu ønsker jeg at koncentrere mig om at score flere mål for holdet. Jeg er meget hård ved mig selv og ønsker altid at gøre tingene bedre, så jeg er ikke tilfreds med, hvordan sæsonen er gået indtil videre for mit vedkommende.”

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

United fik skovlen under Reading

Næste artikel

AIG og United under massiv modstand fra fans

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share