Sanchez i kamp mod San Jose Earthquakes

Alexis Sanchez ser ud til at komme i kamp i søndagens opgør mod San Jose Earthquakes.

Alexis Sanchez er nu på vej til at tilslutte sig resten af truppen i USA, efter at chilenerens visumproblemer er blevet løst. Og ifølge Mourinho kommer Sanchez i kamp med det samme.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han trænede med truppen i fem dage, inden vi tog til Los Angeles, og derefter lod vi en fitnesstræner blive tilbage sammen med ham. Selvfølgelig er det individuel træning, men når han kommer, skal han spille, udtaler Jose Mourinho på et pressemøde på preseason-touren.

Sanchez kommer således til at forstærke Manchester Uniteds unge offensiv, i bestræbelserne på at revanchere det uafgjorte resultat mod Club America i sidste kamp. Foruden Anthony Martial, er der ikke mange etableret offensive kræfter i Uniteds trup, som har givet en tiltrængt pause til spillere som Romelu Lukaku, Paul Pogba, Jesse Lingaard og Marcus Rashford, ovenpå sommerens VM slutrunde.

Ifølge manunited.com, kan truppen dog allerede i næste uge få yderligere forstærkninger til truppen i form af David De Gea, Nemanja Matic og den nyindkøbte brasilianer Fred.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Valencia bliver ny førstekaptajn

Næste artikel

Herrera: De Gea er den bedste med afstand

ANNONCE