Herrera: De Gea er den bedste med afstand

Ander Herrera er ikke i tvivl. David de Gea er stadig den bedste målmand i verden. Udtalelsen kommer i kølvandet på en VM-slutrunde, hvor der blev stillet spørgsmål ved de Gea i det spanske mål.

Som United-fan kan spørgsmål om David de Geas berettigelse i en start-11’er være svære at forstå. Uge efter uge leverer de Gea den ene verdensklasse redning efter den anden. Men en ofte brugt floskel lyder, at tabellen aldrig lyver. I den spanske målmands tilfælde har statistikken bestemt ikke været på hans side.

Ved VM-slutrunden blev målmanden testet med skud inden for rammen 11 gange (her i blandt fire straffespark mod Rusland i 16-dels finalen), det medførte blot en enkelt redning fra spanieren. Det er netop disse tal, som fik den spanske presse til at gå i flæsket på Manchester Uniteds ellers så sikre førstevalg på målmandsposten. Ander Herrera har dog i flere omgange forsvaret hans spanske holdkammerat, og henviser til det store pres, som følger med ved at være en verdensklassespiller.

– Når du er den bedste målmand i verden, og du ikke laver disse fantastiske redninger, begynder alle at snakke. Når jeg ikke spiller godt, får jeg ikke denne kritik, for jeg er ikke en af de bedste i verden. Men det er han, så det er normalt for ham, og han kan godt håndtere det, siger Herrera til The Mirror.

Herrera fremhæver den spanske målmands mentalitet som en stor styrke. En styrke som ifølge midtbanespilleren også kom til udtryk efter de Geas første svære tid i Manchester United.

– Vi (United red.) er meget afslappet omkring det, for inden længe vil han igen vise, hvor dygtig han er. Han er den bedste, jeg har set i mit liv. Og når han er med os, giver det os større chancer for at vinde titler. Han er den bedste målmand i verden med afstand, slutter Ander Herrera.

David de Gea har hvert fald statistikkerne på sin side i United. De seneste fem sæsoner har de Gea modtaget årets-spiller prisen fire gange. Yderligere præsterede målmanden også at holde buret rent flest gange i Premier League i den forgangne sæson, hvilket han modtog Golden Gloves som bevis på.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Sanchez i kamp mod San Jose Earthquakes

Næste artikel

U18: Neil Ryan ny cheftræner

ANNONCE