Engelske udbryderklubber får tildelt bøde

Manchester United og de fem andre Premier League-klubber, som var en del af planerne om en europæisk udbryderliga, er tilsammen blevet tildelt en bøde på 22 millioner pund af Premier League og FA.

Tilbage i april fik hele fodboldverden et chok, da 12 europæiske storklubber lancerede planerne om en europæisk udbryderliga.

Som bekendt blev turneringen aldrig til noget, og nu deler Premier League og FA bøder ud til de engelske klubber, som forsøgte at begå et komplot på resten af fodboldeuropa.

Onsdag blev det offentliggjort, at Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Arsenal og Tottenham tilsammen skal betale 22 millioner pund til forskellige fodboldformål, heriblandt fansupport, græsrodsfodbold og samfundsprogrammer.

Desuden har klubberne accepteret, at lignende udbryderplaner i fremtiden vil resultere i en pointstraf på 30 point i den hjemlige liga, mens klubberne i et sådan tilfælde også vil blive tildelt en ny bøde på 25 millioner pund.

Rettet: Tidligere fremgik det, at klubberne skulle betale 22 millioner pund hver især. Der er dog tale om et beløb, som klubberne tilsammen betaler.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Rashford om engelsk anførerbind: En drengedrøm

Næste artikel

Sancho-opdatering: Første bud er afvist

ANNONCE