Sancho står øverst på Ferdinands ønskeliste

Rio Ferdinand har sat navn på de spillere, han allerhelst så i United-trøjen. Jadon Sancho er første mand på listen.

Når der ikke bliver spillet kampe, falder snakken rigtig ofte på potentielle transfers. Det gælder for sommerpausen, hvor transfervinduet er åbent, men det gælder også nu, hvor coronavirus har sat en stopper for spillet.

Den tidligere United-spiller Rio Ferdinand blev derfor også spurgt ind til sin ønskeliste, da han gæste podcasten The Beautiful Game for nylig.

“Jeg ville helt sikkert købe Sancho. Kan I forestille jer Sancho på det hold? Han trækker to eller tre spillere til sig, og Rashford får kommer til en-mod-en. Åh Gud, det er slut,” indledte han.

“Måske ville jeg gå efter Partey fra Atletico Madrid eller Ndidi fra Leicester. Jeg kan også godt lide Saul Niguez. Han er en rigtig god midtbanespiller,” sagde Ferdinand.

Han mener også, at United – der ellers har holdt rent bur i ni af de sidste 11 kampe op til coronanedlukningen – fortsat mangler en central forsvarsspiller.

“Jeg ved ikke, om man skal gå efter en ung en som Ben Godfrey eller en som Koulibaly. Det er svært,” sagde Ferdinand.

Godfrey er 22 år og spiller i Norwich, mens Koulibaly, som har været rygtet til United en del gange efterhånden er 28 år og spiller i Napoli.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

McTominay afviste udlån for at slås for sin plads i United

Næste artikel

Holdet bag OT.dk: Peter Sloth Miles

ANNONCE