Schmeichel: Stærkt signal, hvis De Gea forlænger

Det er helt afgørende at få David De Gea til at forlænge sin kontrakt med Manchester United, mener Peter Schmeichel.

To gange har Peter Schmeichel vundet titlen som verdens bedste målmand, da han var en del af det Manchester United-hold, som i 1990’erne dominerede Premier League.

Mange mener allerede nu, at David De Gea er på vej mod samme højder. Den opfattelse deler den danske United-legende, og ser gerne, at den udvikling skal fortsætte på Old Trafford.

– Jeg krydser fingrene for, at De Gea underskriver en ny kontrakt, siger Schmeichel ifølge Express.

Den pensionerede keeper mener således, at det er altafgørende, at De Gea forlænger sin kontrakt med “de røde djævle”. Det vil sende et vigtigt statement til omverdenen.

– For at sende et signal, er det er meget vigtigt, at klubbens bedste spillere forlænger deres kontrakter.

– Det viser, at de tror på Manchester United-projektet, og at de tror på, at klubben er på vej tilbage til toppen – ikke bare af engelsk fodbold, men også i europæisk fodbold.

Den spanske målmand har denne sænon høstet roser i stribevis, og han er som den eneste spiller blevet kåret som månedens bedste spiller tre gange. Det gør kun en forlængelse endnu mere vigtig, mener Schmeichel.

– Hvis De Gea underskriver en kontraktforlængelse vil det sende et meget stort signal, og jeg er sikker på, at alle der elsker klubben ville elske det.

Schmeichel nåede i sin tid i Manchester United op på i alt 393 kampe. Med 169 kampe, og i en alder af 24 år, har De Gea dog alle muligheder for at overgå danskeren. 

Spanieren har kontraktudløb i sommeren 2016.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Avis: United klar til at skippe Robin van Persie

Næste artikel

Kompany: Godt tidspunkt for et derby

ANNONCE