Schmeichel: Vans the man

Til MUtv siger Schmeichel, at van der Saar kan udgøre sikkerhed for Ferguson i nogle år, mens Fergie finder den helt rigtige, unge mand til jobbet, som en…

Til MUtv siger Schmeichel, at van der Saar kan udgøre sikkerhed for Ferguson i nogle år, mens Fergie finder den helt rigtige, unge mand til jobbet, som en gang for alle skal sparke Schmeichels skygge ud af Old Traffords mål:

“Han har det hele. Han har spillet knap 100 kampe for Holland, som har et rigtig godt hold.”

“Han har et højt bundniveau, og det er en af de ting, som er så vigtige for en målmand.”

“At være målmand på Old Trafford er specielt. I store dele af kampen er du ikke på, og så skal du være klar, når der sker noget lige pludseligt.”

“Det er nemmere når du får bolden meget, hvis du skal lave redninger og gå ud til indlæg. Så behøves du ikke at tænke over tingene. Men når man er alene i store dele af kampen, bliver man nød til at holde sin koncentration og bevare fokussen. Dét er hvad, der gør den plads så svær, men van der Saar, han har kvaliteterne til at spille for United.”

“van der Saar er den rette målmand og den rette person. Jeg tror han forbliver der i lang tid. Jeg kan godt forstå, hvorfor Sir Alex har købt ham.”

“Han er ved at genopbygge holdet, og så har han brug for nogen han kan stole på, som passer sit arbejde.”

“van der Saar er kun 34, så jeg tror han kan fortsætte de næste fem år.”

“Men holder han kun i to år, så giver det alligevel manageren tid til at scoute verden og finde en langvarig erstatning. To år i fodbold er lang tid, det kan gøre en stor forskel,” afslutter danskeren, som mange mener, er den seneste gode målmand Old Trafford har set, på trods af, at han stoppede i 1999, og at der har været syv erstatninger igennem siden.

van der Saar har selv udtalt, at han vil prøve at gøre som Schmeichel, når han skal stå for United, mens det siges, at Schmeichel selv har udpeget hollænderen og anbefalet ham til Ferguson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Stjernerne til Asien

Næste artikel

United har forhørt sig på Vicente

ANNONCE