Stjernerne til Asien

Tidligere har Ferguson ellers angiveligt ikke syntes det var videre smart at snuppe sig en lang tour til Asien som optakt til sæsonen, men det hindrer…

Tidligere har Ferguson ellers angiveligt ikke syntes det var videre smart at snuppe sig en lang tour til Asien som optakt til sæsonen, men det hindrer ikke skotten i at booke billet til alle stjernerne.

Om det er Malcolm Glazer, der direkte har befalet det, vides ikke, men faktum er i hvert fald, at Fergie garanterer for at ingen bliver sparet i preseason. Ifølge skotten vil man i år benytte alle træningskampe fuldt ud før sæsonen, og det inkluderer også turen til Asien.

“Alle i Manchester United er klar over, at vi skal belønne vores loyale fans i Asien. Derfor bliver det også den stærkeste trup, der tager dertil. Vores forberedelser til den kommende sæson har måske aldrig været så vitale som i år, så hver og en af træningskampene vil blive benyttet til fulde. Spillerne ser frem til turen, og jeg tror det bliver en stor oplevelse for alle,” siger Sir Alex.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United til Algarve

Næste artikel

Schmeichel: Vans the man

ANNONCE