Smalling: En fornøjelse at spille ved siden af Blind

Chris Smalling synes, at hans makker i midterforsvaret har gjort det glimrende i denne sæson og fortjener stor ros for sine præstationer.

Skader til stort set samtlige etablerede forsvarsspillere har været medvirkende til, at Manchester United’s defensiv ikke altid har set lige dirkefri ud i denne sæson.

Men kigger man i PL-statistikkerne, kan man se, at kun Tottenham med 25 scoringer har lukket færre mål ind, end de 27 gange som David De Gea har måttet hente bolden ud af netmaskerne. Og United har formået at holde modstanderen fra at score i 15 ud af 31 kampe – mere end nogen anden i Premier League.

Spørger man Chris Smalling, så har hans makker i midterforsvaret, Daley Blind, stor andel i ovenstående statistikker:

– Ved hver præstation modbeviser han kritikerne. Han har været en af de bedste midterforsvarere i år, lyder det fra Smalling ifølge Manchester Evening News.

Smalling nyder at spille ved siden af Blind og føler, at de har udviklet et godt samarbejde.

– Han er en fornøjelse at spille ved siden af. Vi har et godt partnerskab. Vi ved, vi kan læne os op af hinanden. Vi stoler på hinanden fuldt ud, og vi får det bedste frem i hinanden, hvilket kun er blevet bedre, jo flere kampe vi har spillet sammen. 

26-årige Blind ser med sine 1,80 cm. og forholdvis spinkle bygning ikke ud af meget, når han står over for modstandere som Romelu Lukaku i weekendens kamp mod Everton. Men hvad Blind ikke har i råstyrke, har han til gengæld i taktisk snilde, synes Smalling.

– Han har meget mere i sit spil, end mange af os troede.

– I en-mod-en dueller for eksempel. Som vi så mod Everton, fik Lukaku ikke en chance. Daley er ikke den hurtigste eller stærkeste, men han er meget klog og smart, og han giver ikke ved dørene til hurtigere eller større angribere.

– Han tilføjer en masse til vores defensiv, fordi han kan fordele boldene.

– Jeg synes, han fortjener mere ros, og jeg tror han vil få det, hvis han fortsætter med at spille, som han gør i øjeblikket.

Blind er den United-spiller, der har figureret flest gange i startopstillingen i denne sæson. 46 kampe og 2 mål er det foreløbigt blevet til.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Dwight Yorke vil være Villa-manager

Næste artikel

Schneiderlin har mere i sig

ANNONCE