Schneiderlin ser frem mod vigtig sæson

United har fået ny træner og handlet godt ind. Det får Morgan Schneiderlin til at se frem mod den nye sæson med stor optimisme.

Morgan Schneiderlins første sæson i United-trøjen var på det jævne. Han var en af de spillere, der blev roteret med, og det var, som om han ikke rigtigt fandt en rytme i sit spil.

Nu er han tilbage på Uniteds træningsbaner, og det er med en ny træner og et par nye holdkammerater. Det får franskmanden til at se frem til sæsonen foran.

– For mig er det en vigtig sæson, der kommer. Jeg ser virkelig frem til den. Jeg nyder hver træning, og jeg kan ikke vente til den første kamp i turneringen. 

– Jeg følte mig godt tilpas i kampen mod Galatasaray. Første halvleg var lidt hårdere for os end anden, men det var rigtig godt for mig at få nogle minutter i benene, siger midtbanespilleren til manutd.com.

Sidste sæson bar præg af meget svingende kvalitet i Uniteds spil. Særligt på banens sidste tredjedel manglede der kreativitet. Med tilgangen af Ibrahimovic og Mkhitaryan er der håb for, der kan komme mere flair i spillet. Noget Schneiderlin også føler.

– Særligt Zlatan er en god tilføjelse. Der er en særlig aura omkring ham, når han træder ind i omklædningsrummet. Han er stor og stærk, og man kan på træningsbanen se, at han har meget kvalitet.

– Man kan se på hans berøringer, bevægelser og måden han læser spillet på, at han er fantastisk. Jeg er sikker på, han vil bidrage med noget stort i denne sæson.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

De Gea om de nye spillere

Næste artikel

Medie: Schweini degraderet til reserveholdet

ANNONCE