Scholes: Cavani kan ikke løfte United

Der bliver ikke lagt fingre i mellem, når Paul Scholes skal komme med sin dom over Manchester Uniteds nye angriber, Edison Cavani, som den tidligere midtbanekriger ikke ser som en holdbar løsning i forreste geled.

Hos mange Manchester United-fans har det længe været et ønske, at der blev hentet yderligere spillere til angrebet, hvor Anthony Martial og Odion Ighalo er eneste fuldblodsangribere. Men på sidste dag i det netop overståede transfervindue hentede klubben så et velklingende navn til truppen, da kontraktfrie Edison Cavani blev præsenteret. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den forhenværende Paris St. Germain-spiller er dog ikke en god nok løsning, hvis man spørger en af fortidens største profiler.

– Han var en topangriber i sine yngre dage, men nu han er 33 og så ud til at være på vej på pension. For fem-seks år siden var det en fantastisk signing, som kunne have løftet os. Men det tror jeg bare ikke, han er i stand til mere, lyder den hårde melding fra Paul Scholes til mediet Stadium Astro. 

– Men det virker til at være stilen i Manchester United nu til dags. Hvis man har problemer på angriberpositionen, burde man kun hente en mand ind på en 2-3-måneders lejeaftale for at få os igennem en kort periode. Ligesom vi gjorde med Henrik Larsson (i januar 2007, red.). Han udfyldte det hul, som der pludselig var opstået.

– Det samme burde være tilfældet med Cavani, som ikke skal være en, der skal have en toårig-kontrakt. Det synes jeg er lidt underligt gjort.

33-årige Cavani, som ikke er med i weekendens ligakamp mod Newcastle, kom til klubben efter en skadesplaget, sidste sæson i den parisiske hovedstad, hvor det kun blev til 12 starter i 22 optrædener i alle turneringer, hvilket i alt kastede syv træffere af sig. Til sammenligning nåede Henrik Larsson tre træffere i de 13 kampe, den svenske angriber nåede at deltage i i sit lejeophold for godt 13 år siden.  

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Bekræftet: Cavani misser Newcastle-kamp

Næste artikel

Scholes: Woodward mangler forstand på fodbold

ANNONCE