Scholes er presset

For første gang i mange år har Paul Scholes fået en seriøs konkurrent til pladsen som offensiv midtbanespiller på det engelske landshold. Han hedder Frank…

For første gang i mange år har Paul Scholes fået en seriøs konkurrent til pladsen som offensiv midtbanespiller på det engelske landshold.

Han hedder Frank Lampard og har netop spillet sin bedste sæson nogensinde for Chelsea, hvor han uden tvivl har været den bedste spiller i denne sæson.

Nu kalder EM-slutrunden og nu er det op til landstræner, Sven Göran Eriksson, som skal stå overfor den svære luksus-beslutning.

Enten skal han vælge den erfarne Paul Scholes, som ikke har haft den bedste sæson eller også skal han spille med Lampard, som har været en af Englands bedste spillere i den netop afsluttede sæson.

“Jeg ved, at jeg har haft et langt forløb på landsholdet, hvor jeg ikke har scoret og Frank har haft en kanon sæson for Chelsea.
Hvis manageren vælger ham istedet for mig, så vil jeg ønske Frank held og lykke, da jeg ikke har gjort det jeg skulle for England i de sidste 3 år.
Jeg bliver nødt til, at tænke på, at jeg måske bliver droppet. Spillere som Frank, som har haft en stor sæson, fortjener at få chancen,” indrømmer Scholes i et interview med Sunday People.

Scholes har ikke scoret for The Three Lions i 3 år nu.

Forrige artikel

Endnu en opfølgning på den nye trøje

Næste artikel

Sir Alex forstærker trænerstaben

ANNONCE