Sir Alex forstærker trænerstaben

Sir Alex Ferguson forsøger, at få overtalt Carlos Queiroz til at vende tilbage til Old Trafford. Samtidig prøver skotten ihærdigt, at få Ivan Carminati…

Sir Alex Ferguson forsøger, at få overtalt Carlos Queiroz til at vende tilbage til Old Trafford.
Samtidig prøver skotten ihærdigt, at få Ivan Carminati også.

Det skriver Sunday People ihvertfald idag. Det har længe været spået, at Carlos Queiroz kunne vende tilbage til stillingen som assistent for Sir Alex Ferguson, siden han sidste år skiftede fra netop den stilling til et job som cheftræner i Real Madrid. Et job, som han i sidste uge blev fyret fra.

Avisen skriver, at Queiroz har sagt ja til, at vende tilbage, efter at have holdt møder med Sir Alex Ferguson, som gennem hele portugiserens periode i den spanske kongeklub har holdt kontakten ved lige med sin gode ven.
Det er kun det kontraktmæssige, som mangler, men spørgsmålet er om det vil blive ordnet indenfor de næste par uger. Sir Alex Ferguson tog nemlig fredag på sin sommerferie.

Udover Queiroz, så forsøger Manchester United også at hente den højtrespekterede fitness-træner, Ivan Carminati, til klubben. Carminati arbejder i øjeblikket med det engelske EM-landshold, men når han ikke gør det, så får han sin løn i den italienske hovedstadsklub, Lazio, hvor den engelske landstræner kender ham fra.

Forrige artikel

Scholes er presset

Næste artikel

United enige med Heinze

ANNONCE