Scholes genoptager karrieren i Salford

Salford City FC har torsdag offentliggjort på sin hjemmeside, at Paul Scholes genoptager karrieren for at hjælpe det skadesplagede League Two-mandskab ud af en hård tid.

Salford City er ejet af en række prominente tidligere Manchester United-spillere i form af Neville-brødrene (Phil og Gary, red.), Ryan Giggs, Nicky Butt, David Beckham og Paul Scholes.

Sidstnævnte bliver nu også spiller i klubben for en stund, efter at Salford ikke har vundet i fem ligakampe – blandt andet på grund af en skadesliste, der kun vokser sig større og større.

Hele verden rynkede på næsen, da Scholes i 2011/2012-sæsonen genoptog sin fodboldkarriere for at hjælpe United ud af en skadeskrise.

Og nu gentager historien sig altså med nyheden om, at den 46-årige midtbaneveteran endnu engang snører støvlerne.

Salfords manager, Gary Bowyer, som overtog ansvaret i klubben i den forgangne uge, fortæller, at det hele tiden har været planen at hive Scholes ud af pension.

– Da jeg for en uge siden blev udpeget som manager i Salford, var det første jeg gjorde at ringe til Paul (Scholes, red.).

– Allerede under kontraktforhandlingerne med ejerkredsen blev jeg fortalt, at der var mulighed for at trække på nogle af de rutinerede kræfter bag klubben, og det har jeg nu valgt at gøre brug af, siger Bowyer til Sky Sports.

Hovedpersonen selv ser også frem til prøve kræfter med professionel fodbold igen.

– Selvom jeg nok skal bruge en træning eller to for at finde tilbage i rytmen, er jeg sikker på, at jeg har masser at bidrage med.

– Klubben går i øjeblikket igennem en hård tid, og hvis jeg kan være med til at ændre resultaterne, vil jeg gerne gøre det, siger Scholes.

Scholes’ første chance for at få debut i den røde Salford-trøje er fredag, når klubben hjemme møder Grimsby.

Opdateret 2. april: Der er selvfølgelig tale om en aprilsnar

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Garner vil gerne spille på den bagerste midtbane

Næste artikel

Podcast: Målmandsdebat og mulig kontraktforlængelse til Ole

ANNONCE