Scholes ny manager i Oldham?

Paul Scholes er en af kandidaterne til at overtage posten som manager for Oldham Athletic.

Paul Scholes har altid udtrykt en stor kærlighed til Oldham Athletic. Han nåede ikke selv at spille nogle kampe for klubben, men i følge Daily Mail kan han være klubbens kommende manager.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Pt er Lee Johnson manager i Oldham, men der er bred enighed i England om, at han inden længe præsenteres som manager for Barnsley, som søger efter en ny manager. Begge klubber ligger i midten af League One.

– Det er bestemt noget der vil skabe en fantastisk interesse, og det er noget der bliver overvejet, lyder det fra en anonym kilde i Oldham Athletic til Daily Mail.

Paul Scholes nåede at spille 718 kampe for United og score hele 155 mål, inden han satte støvlerne på hylden. Sidste sæson hjalp Scholes til i Uniteds trænerstab, i første omgang stod han for u19-holdets europæiske kampe sammen med Nicky Butt, og han hjalp til sidst på sæsonen, da Ryan Giggs var midlertidig manager.

Siden da har Scholes været ekspert på engelsk tv og er sammen med flere andre fra den legendariske Class of 92 en del af ejerkredsen omkring Salford City.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Stortalentet overvejer Juventus-tilbud

Næste artikel

Nani vil se ændringer før comeback

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share