Scholes takker nej til Oldham-job

Paul Scholes bliver ikke ny manager for League One-klubben Oldham Athletic i denne omgang.

Oldham Athletic har fået en kurv af Paul Scholes. 

League One-klubben var ellers meget interesseret i at gøre den 40-årige Manchester United-legende til klubbens nye manager, men sidstnævnte fandt ikke tidspunktet rigtigt. 

– Det er ingen hemmelighed, at Oldham Athletic var interesseret i at gøre mig til Lee Johnsons efterfølger i klubben, og det var et tilbud, som virkelig fristede mig, siger Scholes ifølge Teamtalk.com og fortsætter. 

– Selv da jeg så dem mod Port Vale i tirsdags, efter jeg havde besluttet mig for ikke at tage jobbet, var der en del af mig, der stadig ønskede at være på trænerbænken. 

Paul Scholes indstillede sin aktive karriere i maj 2013 efter at have vundet et utal af titler med United. 

I sidste sæson blev han tilknyttet trænerstaben på førsteholdet efter fyringen af David Moyes. Siden Louis van Gaal tog over, har Scholes fungeret som ekspertkommentator på engelsk tv. 

Men selvom han har takket nej til Oldham i denne omgang, forventer Scholes stadig at kunne kalde sig selv manager engang i fremtiden. 

– En dag bliver jeg manager. Det har jeg lært i løbet af de sidste otte måneder, selvom jeg i starten ikke så min fremtid ligge i trænergerningen. Og en dag tror jeg, at jeg vil blive manager for Oldham, klubben, min far støtter, og som er meget tæt på mig hjerte, forklarer Scholes. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney ønsker at ende FA Cup-tørken

Næste artikel

Wenger: Dårlig Old Trafford-stime ubetydelig

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share