Wenger: Dårlig Old Trafford-stime ubetydelig

Arsenal har ikke vundet i de seneste ti kampe på Old Trafford, men det får ingen betydning for mandagens FA Cup-kamp, forudser manager Arsene Wenger.

Vi skal helt tilbage til september 2006 for at finde den seneste Arsenal-sejr på Old Trafford. Siden har holdet gæstet Manchester United ti gange, hvoraf hjemmeholdet har vundet ni, og et enkelt opgør er endt uafgjort.

En lovende statistik forud for FA Cup-mødet med The Gunners på mandag, men den slags giver Arsene Wenger ikke meget for. Arsenal-managerens tro på sejr hviler i højere grad på hans holds nuværende form.

– Jeg tror ikke så meget på historie. Jeg tror bare på præstationen på dagen. I øjeblikket gør vi det godt på udebane. Størrelsen på banen er nøjagtig den samme alle steder, det handler bare om, hvor meget vi investerer, og hvor stor en indsats vi lægger i kampen, sagde franskmanden på fredagens pressemøde.

Arsenal er lige nu inde i en periode med syv sejre i de seneste otte ligakampe, og ifølge Wenger giver det holdet tro på tingene. Det er det, der skal bære dem videre til semifinalerne i FA Cuppen.

– Vi har selvtillid fra vores Premier League-form. Vi føler, at vi har den fornødne selvtillid. Vi tager dertil for at gå videre og give absolut alt. 

Forrige artikel

Scholes takker nej til Oldham-job

Næste artikel

Stoke-spiller: Spyt på mig og spis med sugerør

ANNONCE