Scholes vil droppe to spillere

Manchester United-legenden Paul Scholes ville starte med Ronaldo på toppen og have Martial og Rashford på kanterne, hvis han kunne vælge.

Antony og Jadon Sancho skal placeres på bænken mod Everton på søndag, hvis det stod til Paul Scholes, der gerne så den forreste trio bestå af Anthony Martial, Marcus Rashford og Cristiano Ronaldo.

– De to indskiftede spillere (Rashford og Martial red.) gjorde det rigtig godt i kampen (mod Omonia Nicosia red.). Der er ikke mange kampe, som Cristiano vil være i stand til at spille i, men jeg tror, ​​at kampen mod Everton kunne være en af ​​dem. De har ikke en stor bane, så han behøver ikke at sprinte og arbejde overalt. Det var ikke hans aften mod Omonia, men jeg tror han vil score, hvis han får de sammen chancer på søndag, udtaler Scholes, der også begrunder, hvorfor Martial og Rashford skal starte.

– Martial og Rashford ser farligere ud og scorer for tiden. Forsvarsspillerne er bange for dem fordi de kan gå begge veje og har masser af fart. De står begge foran Jadon Sancho og Antony i min verden, siger Scholes.

 

 

Forrige artikel

Medie: Ronaldo spiller også i Manchester United til foråret

Næste artikel

Kamptidspunkt mod Chelsea fastlagt

ANNONCE