Scholes vil gerne se Griezmann i United

Paul Scholes mener ikke, at en 35-årig Zlatan Ibrahimovic bør være Uniteds førsteangriber, selvom han har stor respekt for svenskerens kvaliteter. I stedet vil han gerne se Atletico Madrids Antoine Griezmann i United-trøjen.

Zlatan Ibrahimovic blev i sommer hentet som manden, der skulle være med til at sparke United tilbage til toppen af engelsk fodbold. Indtil videre har svenskeren scoret otte gange i den røde trøje, selvom der har været en del afbrændere imellem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Umiddelbart forlyder det, at Zlatan og United forlænger kontrakten med endnu et år, men hvis man spørger Paul Scholes, så skal man ud at se efter en ny angriber, da det ifølge ham ikke er godt nok med Zlatan som førsteangriber. 

– Vi snakker om en mand, der bliver 36 næste gang. Han har haft en unik karriere og er helt sikkert stadig en fantastisk spiller. Jeg synes bare ikke, han skal være førsteangriber. Han vil være god for en som Rashford, der kan lære noget af ham.

– Jeg synes, at United skulle gå efter Griezmann. Jeg synes, han ser god ud. På de gode United-hold, jeg spillede på, der var der tre eller fire virkelig gode angribere, siger Scholes til BT Sport.

Antoine Griezmann er uden tvivl et varmt navn i europæisk fodbold. Selv har han dog udtalt, at han først forlader klubben, når Diego Simeone ikke længere er træner.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan: Respekter jeres store spillere

Næste artikel

Wayne Rooney er nu alletiders bedste målscorer i Europa for United

ANNONCE