Zlatan: Respekter jeres store spillere

Ibrahimovic hylder Rooney og sender stikpille til de engelske medier.

Zlatan Ibrahimovic kom efter kampen med lidt af en hyldest til Wayne Rooney. Han kalder Rooney for den perfekte spiller, og han er meget glad for, at anføreren i dag kunne bryde den europæiske scoringsrekord for United. 

– Han er bare et fantastisk menneske og en fantastisk fodboldspiller. Jeg er meget glad for, at han i dag kunne tage en stor rekord. Nu vil jeg hjælpe ham til at tage “den rigtige rekord” også, sagde Zlatan i følge BBC.

Med den rigtige rekord mener Zlatan selvfølgelig den samlede scoringsrekord i Manchester United, som Rooney kun mangler et mål fra at tage nu.

Store spillere mere udsatte

Wayne Rooney har ikke kun stjålet overskrifter for sine præstationer på banen på det seneste, men også udenfor. Her har blandt andet været en uheldig sag, hvor Rooney blev fanget på kamera efter lidt for mange øl.

Zlatan mener, at sådan er det altid med de bedste spillere, hvor efter han kommer med en opfordring til de engelske medier.

– Sådan er det altid med de store spillere. Folk vil vide alt om dig. Jeg synes, at vi skal hylde Rooney for den store spiller, han er. Jeg har ikke set mange engelske spillere have den samme karriere som ham, og derfor burde alle vise mere respekt.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho tilfreds med Mkhitaryan

Næste artikel

Scholes vil gerne se Griezmann i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share