Schweini deler gratis trøjer ud til fans

Efter en uheldig fan sendte et billede ind med Bastian Schweinsteigers trøjenummer fra USA-turen, har tyskeren valgt at sende en ny signeret trøje retur til alle, der har gjort det samme.

I lørdags fik den tyske verdensmester Bastian Schweinsteiger sin debut for Manchester United til stående ovationer på Old Trafford. Noget, der må have efterladt et stort indtryk hos den rutinerede midtbanespiller.

Således har den 31-årige tysker besluttet sig for at give lidt tilbage til de fans, som var lidt for tidligt ude med købet af hans Manchester United-trøje. Det sker efter at den tyske fan Florian Mocker lørdag sendte ham følgende besked:

– Hej Bastian, jeg er virkelig ked af, at jeg i mandags købte din nye spillertrøje med nummer 23, selvom jeg blev lovet at du startede sæsonen med nummer 23! Nu vil jeg selvfølgelig have nummer 31, men Adidas tilbyder ingen erstatning!

– Jeg har betalt 103 euro for den. Det er godt nok ikke så ‘slemt’, når nu jeg har har 23 trøjer fra DFB (det tyske landshold, red.) og FC Bayern med dit navn på. Er du ikke flink at hjælpe? Du er jo min FODBOLDGUD!

I går valgte Schweinsteiger så at svare på henvendelsen fra den tyske fan. Og det er næppe noget, der får hans popularitet hos fansene til at dale.

– Sikke en skam, Florian. Jeg sørger for at sende dig en signeret trøje som hjælp. Tak for din fantastiske støtte! Til alle andre fans, som sender et billede ind, hvor de bærer en af mine gamle trøjer, vil jeg sende jer en Manchester United-trøje med 31 på ryggen. I skal bare kommentere med billedet under denne post. Jeg ser frem til at modtage jeres billeder!

Hvis du skulle være så ‘uheldig’ at have lavet samme fejl som den tyske fan, eller ejer en anden af hans tidligere trøjer, kan du sende dit billede ind til Schweinsteiger i postens kommentarfelt her.

God stil, Schweini!

Køb den nye Manchester United-trøje her og få den leveret direkte til døren

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bryan Robson håber, De Gea bliver

Næste artikel

Schweinsteiger tæt på topformen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share