Bryan Robson håber, De Gea bliver

Den tidligere United-anfører ser gerne, at De Gea gør som Ronaldo og venter en sæson med at skifte.

Cristiano Ronaldo bad i 2008 om at få lov at skifte til Real Madrid men blev en sæson mere, da Sir Alex Ferguson bad ham om dette. Bryan Robson håber, at De Gea kan overtales til det samme.

– De Gea bliver nødt til at være professionel. Hans kontrakt løber en sæson mere, og hvis klubben gerne vil beholde ham kontrakten ud, så må han vænne sig til den tanke, udtaler englænderen til The Independent.

– Det var det samme med Ronaldo. Klubben var ikke parat til at sælge ham i 2008, og det måtte han affinde sig med. Ronaldo håndterede det professionelt, han havde en fantastisk sæson efterfølgende, og han fik sit drømmeskifte. Hvis det er, hvad De Gea bliver nødt til, så må han gøre det samme.

Midtbane-legenden er sikker på, at De Gea sagtens kan finde de sidste par sæsoners form frem, hvis han bliver sæsonen ud.

– Han er en verdensklasse målmand, og jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle kunne gå ind og levere store præstationer, som vi tidligere har set fra ham. Han er professionel, og han må udføre sit job, uanset hvordan det ender.

Køb den nye Manchester United-trøje her og få den leveret direkte til døren

Forrige artikel

United-emne vil ikke skifte

Næste artikel

Schweini deler gratis trøjer ud til fans

ANNONCE