Schweinsteiger: Ingen kommentar

Bastian Schweinsteiger sluttede i dag sæsonen med Bayern München, men ville efterfølgende ikke kommentere på rygter om et skifte til United.

Bayern München kunne i dag løfte pokalen og lade sig hylde som tyske mestre, men for en af holdets profiler kan det være sidste gang han har spillet for Guardiolas mandskab. 30-årige Bastian Schweinsteiger rygtes i hvert fald til Manchester United, hvor Louis van Gaal angiveligt skulle være ude efter tyskeren.

Efter dagens kamp i Bundesligaen spurgte Sky Sports ind til Schweinsteiger, som dog ikke havde meget at sige.

– Jeg er glad for at du spørger. Jeg har kontrakt til 2016, og vil ellers ikke udtale mig, lød det fra Schweinsteiger.

Lidt mere lykkedes det at hive ud af manager Pep Guardiola, der har lagt spillerens fremtid i egne hænder.

– Jeg kan ikke tage beslutningen for Bastian. Han spiller i Bayern og er under kontrakt. Han er en fantastisk legende i klubben, men det er op til ham at tage beslutningen om fremtiden. Det er ikke op til Pep eller Karl-Heinz Rummenigge eller andre. Han er en del af mine planer for næste sæson, men nu må vi se, sagde den spanske manager.

Schweinsteiger var sidste sommer en af profilerne på det tyske landshold, der vandt VM-slutrunden i Brasilien. I år har han spillet 20 kampe i Bundesligaen for Bayern, og har haft succes med hele 88% af afleveringerne. Han kender van Gaal fra hollænderens tid i den tyske mesterklub, og passer perfekt ind i hans fodboldfilosofi.

Forrige artikel

Van Gaal vil have handler hurtigt på plads

Næste artikel

Belgien-træner: Januzaj må finde spilletid

ANNONCE