Van Gaal vil have handler hurtigt på plads

En række spillere har allerede fået besked på, om de er en del af fremtiden i United, resten får besked mandag.

Sidste år blev der først for alvor handlet i United i august, hvilket gav en turbulent start på sæsonen. Louis van Gaal tiltrådte først sent, da han skulle afslutte VM-slutrunden i Brasilien med det hollandske landshold.

Men står det til den karismatiske manager, kommer der andre boller på suppen i år. Van Gaal vil have klaret sommerens handler hurtigt. Derfor har han brugt den seneste uges tid på at snakke med spillerne, om hvorvidt deres fremtid er i United eller andetsteds.

– Jeg vil snakke med dem i morgen. Vi tager en drink efter kampen, hvorefter jeg har mandagen til at snakke med dem, og jeg har allerede snakket med en del i ugens løb.

– I må vente og se hvordan disse samtaler udvikler sig, og hvem der bliver samt hvem der er på vej videre. Vi havde en del handler i den sidste måned af transfervinduet sidste år, så vi skulle ændre på holdet mens vi spillede i ligaen. Det kostede os en del point. I år håber jeg at have klaret alle handlerne meget tidligere, lyder det fra 63-årige van Gaal.

Forrige artikel

U21: Nederlag i sidste kamp

Næste artikel

Schweinsteiger: Ingen kommentar

ANNONCE