Seks tidligere United-spillere er nomineret til Premier League Hall of Fame

Premier League Hall of Fame hylder de bedste fodboldspillere og managere fra den bedste engelske fodboldrække siden ligaens start i 1992. Indtil nu er otte tidligere Manchester United-ikoner blevet optaget i den eftertragtede klub.

Sir Alex Ferguson, Eric Cantona, Roy Keane, David Beckham, Wayne Rooney, Peter Schmeichel, Paul Scholes og Rio Ferdinand har alle det til fælles, at de siden 2021 er blevet optaget i Premier Leagues Hall of Fame. Og nu er der muligvis flere United-koryfæer på vej i den eksklusive klub.

I starten af ugen blev den tidligere Arsenal- og Chelsea-spiller Ashley Cole indlemmet i Hall of Fame. Og nu har fodboldfans verden over chancen for at stemme på, hvilke to spillere blandt de 15 udvalgte Premier League-stjerner, de synes der skal optages. 

De tidligere United-spillere, der kan stemmes på, er Edwin van der Sar, Gary Neville, Nemanja Vidic, Michael Carrick, Andrew Cole og Michael Owen. Derudover finder man også navne som Sol Campbell, Cesc Fàbregas, Robbie Fowler og John Terry på listen over de nominerede.

Ønsker du at få din stemme hørt? Så kan du stemme på de to spillere, du mener fortjener at blive optaget her.

Ryan Giggs har tidligere været på nippet til at blive optaget, men for fjerde år i træk er han blevet nægtet adgang til Premier League Hall of Fame på grund af en sag om vold i hjemmet, selvom han blev frikendt i juli. Premier League har ikke ønsket at udtale sig om sagen vedrørende den mest vindende spiller i ligaens historie.

Forrige artikel

Muligt generationsskifte på vej i United

Næste artikel

Jagten på nummer 250: John Aston (Senior), nummer 8, 1939-1954

ANNONCE