Seneste udvikling i Mikel-sagen

Det er uden tvivl et af de mest kontrovesielle klubskifter i fodboldens verden nogenside. For en måneds tid siden blev der afholdt pressemøde i Oslo, hvor…

Det er uden tvivl et af de mest kontrovesielle klubskifter i fodboldens verden nogenside.

For en måneds tid siden blev der afholdt pressemøde i Oslo, hvor repræsentanter fra Manchester United og Oslo-klubben Lyn kunne præsentere en overgang for John Obi Mikel. En blot 18-årig ung nigerianer, som gennem længere tid havde været i både Manchester Uniteds, AC Milans og Chelseas lys.

Siden da er der sket mange ting. Mikel modtog dødstrusler. Agenter beklagede sig over at have mistet kontrakter med Mikel. Folk brød ind i Mikels hus og det hele kulminerede da nigerianerens landsmand, John Shittu, som angiveligt skulle være hans agent, forsvandt med Mikel til London.
Inden da var Sir Alex Ferguson ellers på vej ud af døren i Manchester for at tage til Norge og få afklaret det hele.

Siden er der sket flere detaljer i sagen. Mikel har bl.a. sagt på direkte tv, at han blev presset til at skrive under med United og at han ikke vil Manchester, men istedet blive i Lyn.

I går tog Mikel så til Paris, hvor han stødte til det nigerianske ungdomslandshold, som er samlet til VM.

I dag stillede han så op til et pressemøde, som blev styret med hård hånd fra hans agent, John Shittu.
De norske medier, som selvfølgelig følger sagen tæt, havde især bidt mærke i at Manchester United igennem flere uger har forsøgt at overføre de aftalte penge til Mikel, som han har skrevet under på han skulle modtage for kontrakten. I alt skulle det beløb lyde på 7 mio. norske kroner.

På spørgsmålet om han havde det godt med at afvise flere mio. kroner og chancen for at spille på et af Verdens største fodboldhold, svarede Mikel.

“Ja, men jeg vil være i en klub som spiller god fotball og gør mig lykkelig. Jeg vil ikke have at nogen skal kontrollere mit liv,” svarede Mikel.

Hvad der vil ske med Mikel er fortsat ikke på plads.
Manchester United mener at de har krav på ham.
John Shittu mener at han har krav på ham og at han er blevet snydt i handlen.
Lyn mener at de har handlet i god tro og reddet Mikel fra dårlige aftaler med hans agenter og samtidig sikret ham en god aftale i England.
Chelsea mener at de er blevet snydt gevldigt, da de hævder at have betalt Mikels ophold i Lyn.

Forrige artikel

Ronaldo nedtoner Real-rygter

Næste artikel

Nyt nederlag for Glazer

ANNONCE