Shaw i spil til weekendens kamp

Jose Mourinho siger på fredagens pressemøde, at Luke Shaw er spilleklar. Marouane Fellaini og Ander Herrera er tvivlsomme, og Diogo Dalot og Marcos Rojo spiller med U23 fredag.

Så sent som i går (torsdag, red.) skrev vi, at Luke Shaw ville misse kampen mod Watford lørdag aften på grund af den skade, han pårdog sig i landsholdsaktion for England. Fredag udtaler Manchester United-manager Jose Mourinho imidlertid, at venstrebacken er klar. 

– Modsat hvad medierne skriver, så mener vores lægestab, at han er klar. Det eneste jeg skal vurdere er, om han skal spille, når han ikke har trænet hele ugen, siger den 55-årige portugiser, der også giver en generel skadesopdatering.

Midtbanespillerne Marouane Fellaini og Ander Herrera er begge tvivlsomme, og forsvarsspillerne Marcos Rojo og Diogo Dalot kommer begge i aktion for U23-holdet fredag aften. 

– Hvis de to (Rojo og Dalot, red.) spiller 90 minutter, som vi forventer, så betragter jeg dem som værende helt tilbage og klar til at kæmpe for pladserne på holdet, siger Mourinho. 

En ting der er sikkert er, at manageren må se bort fra Marcus Rashford i de næste tre kampe, fordi englænderen afsoner karantæne for sit direkte røde kort i Uniteds seneste kamp.   

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lukaku sætter pris på Mourinhos oprigtighed

Næste artikel

Mourinho til pressen: Få styr på facts omkring Rashford

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share