Shaw: Jeg vil give alt for United

Luke Shaw vil give alt for at få en karriere i Manchester United.

Det var været nogle turbulente dage for Luke Shaw.

Den unge englænder blev efter West Bromwich kritiseret af José Mourinho for at være langt efter klubbens andre venstrebacks, Daley Blind, Ashley Young og Matteo Darmian, når det kom til fokus og engagement.

Det fik, ifølge BBC, Shaw til at bede om et møde med Mourinho. Hvad der blev snakket om vides ikke, men Shaw var i hvert fald med i truppen mod Everton og kom ind fra bænken i 2. halvleg, hvor han i de døende minutter sikrede Manchester United et straffespark som Zlatan Ibrahimovic sikkert kunne sætte ind.

Mourinho sagde også efterfølgende, at Luke Shaw havde forbedret sig, men at hans fodboldintelligens var for lav på nuværende tidspunkt, hvorfor Mourinho måtte træffe alle beslutninger på Shaws vegne fra sidelinjen.

De seneste dages tumult har nu fået Shaw til selv at udtale sig.

– Jeg elsker det her hos United. Fansene har været utrolige, og især de sidste par dage, hvor der er sket en masse, udtaler Uniteds 21-årige venstreback ifølge Sky Sports.

– Men jeg holder hovedet højt, og jeg vil kæmpe til det sidste. Jeg giver ikke op. Jeg elsker klubben, og vil give alt for at være her.

– Selvfølgelig har det været svært for mig med det der er blevet sagt de seneste dage, for inderst inde er det ikke sådan jeg er som person.

– Som José [Mourinho, red.] sagde, vil han se mig kæmpe – og jeg vil kæmpe til det allersidste, så jeg kan være der for klubben. Jeg vil spille for manageren, og jeg vil hjælpe holdet med at komme tilbage til toppen.

Shaw vil kæmpe for fansene

Shaw blev i 2014 købt i en handel, der på daværende tidspunkt gjorde ham til verdens dyreste teenager – en rekord, der blev slået året efter, da United under Louis van Gaals ledelse selv slog rekorden ved købet af Anthony Martial.

Efter en flot start af Shaw sidste sæson blev den positive udvikling dog ødelagt af et dobbelt benbrud i Champions League-opgøret mod PSV Eindhoven.

– Fansene har været så gode imod mig, og især de sidste par dage. Det er derfor jeg elsker dem. Det ville være let for dem bare at se alle disse kommentare og så vende mig ryggen.

– Men den passion de altid har vist mig er fantastisk og noget jeg aldrig vil glemme, for det betyder meget for mig. Jeg vil ikke skuffe dem, og jeg vil kæmpe for hver og en af dem.

Næste chance for Luke Shaw bliver på søndag, når United møder Sunderland.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- Rashford har brug for støtte

Næste artikel

Sky: Lingards løn tredobles i ny United-kontrakt

ANNONCE