– Rashford har brug for støtte

Marcus Rashford har ikke scoret siden september, og har på det seneste brændt en række store chancer, men Jose Mourinho bakker op om stortalentet.

For et års tid siden gik alt Rashfords vej. Målene nærmest kom på samlebånd, og det hele endte med en udtagelse til den engelske EM-trup. Men denne sæson har været en anden fortælling, for det unge stjernefrø har haft svært ved at finde formen og rytmen foran mål.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ganske vist har Rashford stået lidt i skyggen af Zlatan Ibrahimovic i angrebet, men det er alligevel blevet til en del spilletid for Rashford igennem sæsonen. Men de manglende mål er nu begyndt at påvirke stortalentet, ligesom flere fans er begyndt at udtrykke deres utilfredshed med Rashfords præstationer.

– Marcus Rashford har ikke scoret et mål siden september. Men det eneste han fortjener er støtte og opbakning. Ingen kritik, bare opmuntring. Han knokler hårdt for det, og prøver hele tiden. Både gennem midten, på venstrekanten og højrekanten. Han prøver hele tiden.

– Man kan tydeligt se at knægten er desperat. Men han er fænomenal, og en fremragende professional fyr. Så ingen problemer der. Jeg har netop sagt til ham, at han bare skal klø på, sagde Jose Mourinho efter gårsdagens kamp mod Everton.

19-årige Rashford har i denne sæson spillet 40 kampe for United og blot scoret syv gange. Sidste sæson blev det til otte mål i 18 kampe. Men i følge Mourinho er det meget almindeligt, at unge spillere har en rigtig svær sæson to efter deres gennembrud, da der pludselig forventes en hel del af dem blandt andet.

Rashford har næste chance for at komme på scoringstavlen i weekenden, når United på søndag skal en tur til Sunderland, for at sikre vigtige point til kampen i toppen af tabellen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Vi spillede ikke godt

Næste artikel

Shaw: Jeg vil give alt for United

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share