Shaw: Vi gav aldrig op

Luke Shaw troede næsten ikke på, at det ville ske, men han og holdkammeraterne gav alligevel aldrig op, og så var Rashford rette sted på rette tid.

Selv om det spidsede til mod slutningen, holdt Luke Shaw og forsvarskollegaerne nullet i dagens kamp mod Hull og kunne til allersidst se indsatsen bære frugt, da Marcus Rashford sikrede sejren.

Shaw var selv ved at miste troen til sidst, men roser sine holdkammerater for at blive ved til det sidste.

– For at være ærlig, så begyndte jeg at tro, at det ikke ville blive vores dag, men vi gav aldrig op, og så var Marcus Rashford heldigvis på rette sted på rette tid, siger Shaw til BBC.

Bliver kun bedre

Facit er nu at, “de røde djævle” har ni point, hvilket sidestiller dem med Chelsea i toppen af tabellen, og selv om ikke alt spillet har været lige kønt, er den unge back sikker på, at holdet er på rette vej.

– I de sidste tre kampe har vi ikke spillet op til vores bedste – vi er stadig under opbygning og bliver kun bedre. Men tegnene er virkelig positive.

– Sidste sæson var defensiven virkelig stærk, og det er kun noget, vi bygger videre på. Vi har et rigtig godt samarbejde kørende; det er et stærkt hold.

Dagens sejr markerede samtidig anden kamp i træk, hvor United kunne holde nullet, mens man samlet kun har lukket et mål ind. Det har intet andet hold præsteret indtil videre. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Venter bare på sådanne øjeblikke

Næste artikel

Mourinho glad for 'Fergie time' sejr

ANNONCE