– Venter bare på sådanne øjeblikke

Uniteds 18-årige stjernefrø blev den store helt i dagens sene udesejr. Selv om det har været småt med spilletid, er Rashford lykkelig for at kunne komme ind og tage sin chance, når muligheden byder sig.

Marcus Rashford kom ind fra bænken og gjorde forskellen, da han scorede det afgørende mål i overtiden mod Hull City. Dermed sørgede den unge englænder for, at Manchester United står med det maksimale antal point efter tre kampe.

Og selv om det ikke har flydt over med spilletid indtil videre i sæsonen, er den 18-årige angriber lykkelig for at kunne komme ind og tage sin chance. Det siger han efter kampen til BBC.

– Fantastisk. Den første udebanekamp for mig denne sæson og så glad for at få de tre point og målet, siger Rashford, som måtte modtage et gult kort for sin fejring med de euforiske United-fans på lægterne.

– Fansene kom ind på banen for at fejre det, og det er jo en del af fodbold, uddyber Rashford, som selv så ud til at nyde fejringen.

Ydmyg og venter på chancen

Dagens indhop var første gang siden sin indskiftning i Community Shiield-kampen mod Leicester, at angriberen fik spilletid. Og selv om han er blevet degraderet til Englands U21-hold grundet den manglende spilletid, er Rashford glad for sin rolle under José Mourinho.

– Jeg klarer mig godt til træningen og venter bare på sådanne øjeblikke her.

– Det er bare fantastisk at være omkring spillere som Zlatan Ibrahimovic hver dag; jeg lærer virkelig meget fra dem.

Næste gang Rashford og co. skal i aktion i Premier League, er om to ugers tid, hvor man tager imod titelkandidaterne fra den anden ende af Manchester.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U18: Hattrick af Angel Gomes

Næste artikel

Shaw: Vi gav aldrig op

ANNONCE