Luke Shaw i 3-1-sejren over Burnley på den næstsidste dag i 2021

Shaw: Vi stod ikke sammen

Venstrebacken var tydeligvis skuffet over nederlaget mod Wolves.

Det var en tydeligt mærket Luke Shaw, der stillede sig foran kamerat og gav sit syn på nederlaget mod Wolverhampton. Forsvarsspilleren savnede intensitet og sammenhold blandt sine holdkammerater.

I meget små ti minutter midtvejs i anden halvleg lignede det, at United var ved at få et overtag i kampen, men det var kortvarigt, og ifølge Shaw må spillerne forbedre sig.

– Der er flere af os, der har været her i lang tid, men i aften famlede vi. Jeg synes ikke, vi stod sammen. Se på de spillere, vi har, der er masser af kvalitet, men nogle gange er det bare ikke nok, siger han til SkySports og fortsætter.

– Vi er nødt til at komme med intensitet og mere motivation. Når vi er i omklædningsrummet, så ved vi, hvad vi vil, men på banen er vi nødt til at give 100%. Vi er alle nødt til at være 100 procent engagerede for at vinde den her slags kampe. Det er hårdt og skuffende, siger han.

Det var ikke meget positivt, Luke Shaw kunne sige efter kampen, men han havde dog ros til Phil Jones, der var tilbage efter et længere comeback. Det kan du læse om her.

Forrige artikel
Phil Jones tackler Ruben Neves

Rangnick og Shaw deler roser ud: Jones skal være stolt af sig selv

Næste artikel
Ralf Rangnick

Blog: Voksenskældud til Rangnick

ANNONCE