Phil Jones tackler Ruben Neves

Rangnick og Shaw deler roser ud: Jones skal være stolt af sig selv

Trods et skuffende nederlag var Phil Jones’ comeback et lille lys i mørket. Det fortæller både Luke Shaw og Ralf Rangnick.

708 dage. Så lang tid siden var det, at Phil Jones sidst havde spillet en førsteholdkamp for Manchester United.

En drilsk knæskade har holdt den 29-årige forsvarspiller ude fra grønsværen i mere end 20 måneder, og efter en lang genoptræningsperiode – og kun få kampe på U23-holdet – var den store englænder pludselig tilbage i startopstillingen mod Wolves.

LÆS OGSÅ VORES KARAKTERBOG: Comeback-spiller kampens bedste i mangel på bedre

Og Phil Jones slap godt fra sin comebackkamp. Det erkender både Luke Shaw og Ralf Rangnick.

– Jeg vil sige en ting, og det er, at Phil Jones skal være stolt af sig selv. Han er blevet kritiseret i løbet af årene, og han er gået igennem meget. Men han er så professionel og har trænet hårdt. Han fik endelig sin chance, og han var fænomenal, sagde Luke Shaw til Sky Sports efter kampen.

– Der var ingen tvivl overhovedet på grund af den attitude, jeg har set fra ham til træning. Hvis du tænker over, at han ikke har spillet i to år, var det en virkelig god præstation, pointerede Ralf Rangnick til BBC Sport om Phil Jones’ comeback i den røde trøje.

Phil Jones’ næste chance for at få minutter i benene er den 10. januar, når United skal op imod Aston Villa i FA Cuppen.

Forrige artikel
Ralf Rangnick

United-manager indrømmer, der er lang vej igen

Næste artikel
Luke Shaw i 3-1-sejren over Burnley på den næstsidste dag i 2021

Shaw: Vi stod ikke sammen

ANNONCE