Shaws præstation blev overskygget af Mainoo og Garnacho

Luke Shaws tilbagevenden blev overskygget af saksesparksmål og Mainoo. Men Shaws comeback styrker United og giver mig håb om fremtidig succes.

Garnachos strålende mål og Kobbie Mainoos imponerende debut har prydet overskrifterne, men Uniteds venstreback, Luke Shaw, gjorde også sin tilbagevenden efter en lang skadesperiode. Hans tilstedeværelse på banen mod Everton viste tydeligt, hvor meget holdet har savnet ham. Denne tilbagevenden gav mig mod på at reflektere over Shaws præstation i går.

Shaws intelligente spilforståelse og defensive støtte har været markant savnet under hans fravær. Hans tilbagevenden gav holdet en stabiliserende figur på holdets venstre flanke, en stabilitet som holdet har haft desperat brug for.

Kobbie Mainoos’ præstation mod Everton vil blive husket, men Shaw og Mainoos tilbagevenden markerer for mig ikke blot comebacks efter deres skader, men også starten på forventninger om forbedret spil og mere succes til Manchester United. Især det faktum at Shaws tilstedeværelse på venstre back vil ikke kun forbedre offensivens præstationer, men også skabe en solid defensiv base for holdet er hver at bide mærke i.

Rashford og Garnacho vil også nyde godt af Shaws tilbagevenden. Som venstre kant må det utvivlsomt være en drøm at have en selvsikker Luke Shaw som støtte, en spiller, der forventes at bidrage offensivt på en måde, som Reguilón og Dalot ikke har formået på venstre back. Dette skaber optimale betingelser for Rashford og Garnacho for at lykkes, og nu er tiden inde for dem til at gribe chancen.

Reguilón har ikke skuffet med sine præstationer, men mine forventninger til, at hans transfer bliver permanent efter lejeperioden, er lave. Selvom mulighederne for at udmærke sig på et ustabilt United-hold er vanskelige. Samtidig har Malacias skade desværre holdt ham lidt i skyggen.

 

Forrige artikel

Analyse: Mainoo er alt, hvad Erik ten Hag har manglet

Næste artikel

MEN: Getafe overvejer Mason Greenwood på permanent aftale

ANNONCE