Old Trafford alligevel til salg?

Som man har kunnet læse her på hjemmesiden, er Glazer familien på udkig efter investorer som kan hjælpe med at betale de 23 millioner pund i renter, som…

Som man har kunnet læse her på hjemmesiden, er Glazer familien på udkig efter investorer som kan hjælpe med at betale de 23 millioner pund i renter, som skulle have været betalt i starten af Juni, af.

Det ser dog ikke umiddelbart ud til at der er mange der er interreserede i at smide penge på bordet til at hjælpe Glazer familien med at betale deres gæld af.

Og nu ser det ud til at få konsekvenser.

De seneste historier fra Manchester lyder nemlig på at den amerikanske familie nu har bedt en skotsk bank om at sammensætte en pakke der vil betyde at entre indtægter og andre reklame indtægter vil tilfalde den der byder det højeste beløb.

Da Glazer familien først udtalte sig, igennem MUTV sidste år, lød et af spørgsmålene fra Steve Bower til Joel Glazer:”Hvad er dine kommentarer til rygterne om at i vil sælge og herefter leje Old Trafford tilbage?”

Svaret fra Joel:”Det er absolut latterlige rygter. Det er en af de mest frustrerende ting vi har kunne læse om i medierne, og vi understreger at det ikke vil ske. Der er overhovedet ingen planer om at gøre det.
Dette er hjertet og sjælen i denne klub, så der vil overhovedet ikke være nogen mening med at gøre det.”

Nu må vi se hvor lang tid der går før vi ser Manchester United spille på deres nylig omdøbte stadion.

Forrige artikel

Shearer til Roon: Giv igen

Næste artikel

Ladbrokes bliver til BetFred

ANNONCE